دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
مراسم تشییع پیکر «خطیب رهبر» بدون حضور خبرنگاران برگزار شد

مراسم تشییع پیکر خلیل خطیب‌رهبر، شارح متون کلاسیک، شاعر و استاد دانشگاه صبح امروز 20 بهمن از خیابان یوسف‌آباد به سوی قطعه 245 بهشت‌زهرا برگزار شد.

هما خطیب‌رهبر دختر خلیل خطیب رهبر به  خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: در مراسم تشییع پیکر پدرم دوست نداریم خبرنگاری حضور داشته باشد. مراسم تشییع پیکر پدرم صرفاً مراسمی خانوادگی است.
 
وی افزود: پدرم ستاره زندگی ما و الگوی ما بود. بزرگترین نعمت زندگی من این است که در کنار چنین پدری بزرگ شدم. من جامعه‌شناسی خواندم اما از سال‌ها پیش با تشویق پدر کتاب‌های ادبی را مطالعه می‌کردم و به ادبیات علاقه‌مند شدم.
 
فرزند این شارح یادآور شد: من بسیاری نکته‌ها و مطالب از پدرم آموختم و خیالم راحت بود که در کنار استاد در این جنبه سرآمد خواهم بود چون بهترین نقدها و نظرها را می‌شنیدم و در معرض بهترین شرح‌ها قرار می‌گرفتم.
 
هما خطیب رهبر ادامه داد: با وجود خلیل خطیب رهبر در زندگی‌ام درس‌های ادبیات همیشه برایم بسیار ساده بود چون همیشه در کنار سرچشمه‌ای از ادبیات غنی فارسی زندگی می‌کردیم. پدرم وقتی این رشته را انتخاب کردند به شکل پیگیر و مستمر به ادبیات می‌پرداختند و مسلماً تمام عمر سختکوش و پیگیر به رشته‌هان عشق می‌ورزیدند و دوست داشتند تحقیق و کار انجام دهند و به هیچ کار دیگری غیر از ادبیات نپردازند.
 
وی اضافه کرد: تا زمانی که من در خاطر دارم پدرم کار ادبی می‌کرد. زندگی من نیز سرشار از خاطراتی است که با پدرم داشتم. ایشان بسیاری از بهترین کتاب‌ها را به من معرفی می‌کردند و من نیز مانند یک دانشجوی رشته ادبیات این آثار را می‌خواندم. نمی‌توانم خاطره خاصی را از پدرم بگویم و همین قدر باید بگویم که او سرشار از زندگی و شور و شوق بود و تا آخرین لحظات حیاتشان نیز دلشان می‌خواست کار کنند.
 
خلیل خطیب‌رهبر عصر پنجشنبه 16 بهمن ماه به دلیل کهولت سن در 92 سالگی درگذشت. وی استاد دانشگاه و پژوهشگر ادبی است. او شماری از کتاب‌های ادبی کلاسیک را با زبانی ساده و با استناد به اوزان شعر فارسی تحلیل کرده است. گلستان و بوستان سعدی، دیوان فرخی سیستانی و حافظ به تصحیح وی یکی از زبانزدترین آثار اوست.
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها