دوشنبه ۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۲
جستارهاي فلسفي ميان حال و آينده

نويسنده كتاب «فلسفه ميان حال و آينده: جستاري در باب انديشه‌هاي فلسفي معاصر» كتابش را تلاشي براي بررسي انديشه‌هاي معاصر و شناسايي وضعيت حال براي يافتن راهي به سوي آينده دانست._

محمد ضيمران، مدرس فسلفه هنر، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) اين كتاب را شامل مجموعه سخنراني‌ها و مقالاتش طي دوازده سال گذشته برشمرد و گفت:‌ به همين دليل، مجموع مطالب اين اثر پيوستگي معمول ساير كتاب‌ها را ندارد.

وي كه در حوزه فلسفه هنر و ارتباط آن با معرفت‌شناسي تحصيل كرده است و به تدريس مي‌پردازد، تمامي مقالات و سخنراني‌هاي پراكنده اين كتاب را نيز مرتبط با همين حوزه معرفي كرد و گفت: البته پراكندگي مطالب اين اثر به معناي بي‌ارتباط بودن آنها نيست.

ضيمران ادامه داد: اين كتاب موضوعاتي درباره فلسفه هنر را دربر مي‌گيرد كه بيشتر آنها از منظر انديشمندان قرن بيست و بيست و يكم نظير فوكو،‌ بودريار، دريدا و گادامر بررسي شده‌اند.

وي انديشه فلاسفه معاصر درباره هنر و زيبايي‌شناسي را بديع و قابل تامل خواند و گفت: دانشجويان با مطالعه اين انديشه‌ها در جريان فكري روز دنيا قرار مي‌گيرند و قادر خواهند خوب و بد آن را نقد كنند.

ضميران افزود: در واقع، اين كتاب شامل دغدغه‌هاي انسان معاصري است كه با بررسي انديشه‌هاي فعلي در پي شناسايي وضعيت حال براي يافتن راهي به سوي آينده است.

مدرس فلسفه هنر يادآور شد: ابتدا قصد جمع‌آوري سخنراني‌ها و مقالات پراكنده‌ام را نداشتم، اما با پيشنهاد مديريت انتشارات پايان، اين كار صورت گرفت و به خوبي انجام شد.

فسلفه هنر از نگاه گادامر، ارتباط ميان دانش و قدرت، تبارشناسي نهادهاي اجتماعي فرهنگي و متفكران پست مدرن، برخي از موضوعات اين كتاب به شمار مي‌آيند.

چاپ نخست كتاب «فلسفه ميان حال و آينده: جستاري در باب انديشه‌هاي فلسفي معاصر» در 193 صفحه از سوي انتشارات پايان منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط