شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۶
جلد سوم مجموعه «من و عروسکام» در بازار کتاب

جلد سوم مجموعه «من و عروسکام» از سوی انتشارات نیستان راهی کتابفروشی‌ها شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی انتشارات نیستان، توجه پدیدآورندگان کتاب کودک به زندگی روزمره و نیازهای واقعی بچه­‌ها، یکی از مطالبات به­‌حق خانواده‌­ها به‌­شمار می­‌رود. از­آنجا که تولیدات فرهنگی، وسیله­ انتقال ارزش‌­ها و مهارت‌­های زندگی و عادات صحیح به نسل جوان هستند، فعالیت‌­های زیادی در سراسر دنیا در این مورد انجام می­‌شود که متاسفانه در کشور ما چندان چشمگیر نیست و بیشتر حجم بازار به ترجمه­ آثار مشابه خارجی اختصاص یافته ­است.
 
در این راستا کتاب نیستان، اقدام به تولید مجموعه‌­ها و آثار تک جلدی متعددی در این حوزه­ برای کودکان کرده است. مجموعه­ «من و عروسکام» با خلق فضایی آشنا و صمیمانه به ­سادگی با مخاطبان گروه سنی الف  و ب – چهار تا هفت ساله – ارتباط برقرار می­‌کند و لحظاتی شاد و درعین حال مفید را به­ وجود می­‌آورد.

در جلد سوم مجموعه، دو موضوع مهم مورد توجه قرار گرفته است: نخست، بهداشت فردی در زمان سرماخوردگی و دوم، مضرات استفاده از تبلت.

نسیم عرب امیری، همچون جلدهای قبل از ویژگی جاندارپنداری اشیا در کودکان خردسال استفاده کرده و روایت را پیش برده ­است. تب «موفرفری» - عروسک محبوب عسل - بهانه‌­ای‌ست برای آموزش موارد بهداشتی و گفت‌وگو درباره­ آمپول و لزوم استفاده­ از آن در زمان بیماری.

داستان که کاملاً از بازی­‌های کودکانه ایده گرفته، با همراهی تصاویر جذاب آتنا شمس در فضایی دوست‌­داشتنی ترس کودکان از تزریق را کاهش می‌­دهد و به بزرگترها کمک می‌کند تا پیش از موقعیت­‌های اورژانسی و در شرایطی به­ دور از تنش، اطلاعات لازم را به کودکان انتقال دهند.

در قسمت بعدی، تبلت غزل باعث شده تا عسل تمام مدت با آن سرگرم شود و اسباب‌بازی­‌ها را از یاد ببرد. اما آن‌ها با همفکری هم، طی جلسه­‌ای جذاب و با کشیدن یک قلب شکسته، احساس­‌شان را بیان می­‌کنند. قهرمان کتاب، با خوش‌­شانسی تمام، بدون شنیدن توصیه­‌ها و نظرات خسته‌­کننده­ بزرگترها خودش و کشمکش­‌هایی که برای همه­ خانواده‌­ها آشناست، به مضرات استفاده­ طولانی مدت از تبلت پی می‌­برد و داوطلبانه آن را کنار می­‌گذارد.

اهمیتی که شاعر برای استنتاج قهرمان قائل شده، هم برای مخاطب کودک و هم برای والدین، دنیایی دلنشین می‌­سازد. درحقیقت، نه تنها کودک از استقلال عسل لذت می­‌برد، بلکه بزرگسالان هم با نمونه‌­ای عینی می­‌بینند که چطور می‌­شود در هر شرایطی وسیله­ تفکر و انتخاب را در اختیار بچه‌­ها قرار داد و به جای تذکرهای بی­فایده، به نتیجه­ دلخواه رسید.

«بازی تموم، بازی تموم» کتابی‌ست پر از نکات جالب که در هر بار خواندن، می‌­توان نکات جدیدی را در متن و تصاویرش کشف کرد؛ کاری که بچه­‌ها از آن بسیار لذت می­‌برند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها