شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲
اعطای بورسیه ادبی حافظ به 30 علاقه‌مند رشته‌ زبان و ادبیات فارسی

عضو هیئت مؤسس و هیئت‌ امنای موسسه آموزش عالی حافظ شیراز گفت: این موسسه به 30 نفر از علاقه‌مندان واجد شرایط برای تحصیل در مقطع کارشناسی رشته زبان و ادبیات فارسی بورسیه ادبی حافظ اعطا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در فارس به نقل از موسسه آموزش عالی حافظ شیراز، علاقه‌مندان برای دریافت این بورسیه از امروز 26 مردادماه تا 6 شهریورماه 1398 فرصت دارند که جهت نام‌نویسی و ارائه مدارک خود، به بخش آموزش این مؤسسه واقع در خیابان نشاط شیراز مراجعه کنند.

در همین راستا کوروش کمالی سروستانی عضو هیئت مؤسس و هیئت‌ امنای مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز گفت: مؤسسه آموزش عالی حافظ در اندیشه فراهم‌سازی تسهیلات بورسیه و امکان تحصیل رایگان علاقه‌مندان مستعد در مقطع کارشناسی زبان و ادبیات فارسی است.

کمالی در ادامه افزود: این اقدام در راستای توسعه فرهنگی و ادبی در کشور و توجه به دغدغه‌ها و نگرانی‌های موجود درباره وضع زبان و ادبیات فارسی و همچنین برای حفظ حرمت این زبان و ترغیب دلباختگان و ترویج زبان و ادبیات فارسی، در دیاری که از دیرگاهان تاریخ مکتوب تاکنون، گرانیگاه ادب و زبان دیرزیست و نژاده فارسی بوده است؛ زبانی که قرن‌های متمادی با خامه جان شاعران نامی، حراست و نگاهبانی شده و باشکوهی تمام به ما سپرده شده است.

رئیس مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز یادآور شد: بر این باوریم که با پدیداری شرایط مناسب برای امکان تحصیل رایگان علاقه‌مندان مستعد، فارغ از بسیاری از دغدغه‌های صوری، می‌توان به شناسایی و باروری استعدادهای پنهان، برای گسترش بیشتر آموزش زبان و ادبیات فارسی که آبشخور حیات فرهنگی ماست، دست یافت.

این استاد دانشگاه گام بعدی این فرآیند را تأسیس «مدرسه ادبی حافظ» خواند و گفت: در ادامه این روند نیز در آینده نزدیک، با تأسیس «مدرسه ادبی حافظ» دانش، توان و تخصص این دانش‌آموختگان و دانش‌پژوهان نخبه در زمینه‌های مختلف آموزش، نگارش، تولید و خلاقیت‌های ادبی و.... مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت که خود گامی در جهت توسعه زبان و ادبیات فارسی خواهد بود.

کوروش کمالی سروستانی در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه آموزش زبان و ادبیات فارسی گفت: ادبیات فارسی به گونه کاربردی، به عنوان میراثی غنی در فرهنگ ایران‌زمین مانا شده است. به باور کمالی، این مانایی نیز ثمره فرآیندی سترگ است که با پیمودن فراز و فرودهای راهی به قدمت چندین سده، بارور شده است، به گونه‌ای که در جهان، هویت و اصالت خود را بازیافته و آشکارا کرده است که بی‌شک ایستایی در چنین جایگاهی را مرهون و مدیون درخشش ستارگان بی بدیل خود، فردوسی، خیام، سعدی، حافظ، مولانا و دیگر بزرگان است.

عضو هیئت امنای مؤسسه آموزش عالی حافظ سپس افزود: زبان و ادب فارسی اگر چه از دیرگاهان تاریخ تا به امروز حوادثی پرشمار را از سر گذرانیده، اما به مدد غنای زبانی و ادبی خود، در برون‌داد خلق حماسه‌های سترگ و بالیدن ریشه‌ها و علایق ملی و یا سرودن حدیث اصالت عرفانی و ایرانی، پایداری و حیات خود را حفظ کرده است.

کمالی با بیان اینکه زبان و ادب فارسی آیینه فرهنگ ملت و نشانه هویت و همبستگی ملی ماست، خاطرنشان کرد: اقبال مردمان گوشه و اکناف جهان به فراگیری نوای گوش‌نواز این زبان و آموزه‌های هنری و ادبی آن، نشان از دل‌انگیزی، غنا و پویایی این زبان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها