چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵
«سبزواری» شعر را برای آسیب شناسی فرهنگی می سرود

همزمان با 22 خرداد سومین سالگرد استاد حمید سبزواری، سومین بزرگداشت پدرشعرانقلاب مرحوم استادحمید سبزواری درمحل آرامگاه وی در پارک جانبازان سبزوار برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی سبزوار مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان رضوی در این مراسم گفت: استاد سبزواری ، شعررا صرفا برای شعر نمیگفتند بلکه شعر را برای آسیب شناسی فرهنگی ، اجتماعی و اصلاح جامعه و تبیین ارزش های انسانی و اسلامی می سرودند.
وی با اشاره به آغاز چله دوم انقلاب و بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری افزود : نیازمند روح حماسه هستیم . حماسه ای که با آرمانهای انقلاب اسلامی و موسس انقلاب حضر ت امام خمینی (ره) آغازشد. درحماسه حسینی دکترعلی شریعتی بیان شد ودراشعار حماسی استاد سبزواری امتداد پیدا کرد وامیدواریم که راه مقاومت ، آسیب شناسی اجتماعی و توجه به میراث فرهنگی دردیار سربداران توسط جوانها ادامه داشته باشد .
درادامه سبحانی فر نماینده مردم سبزوار ، جوین ، جغتای ، خوشاب ، داورزن ، ششتمد و روداب در مجلس از استاد سبزواری بعنوان یک شخصیت انقلابی که سابقه مبارزات او به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی باز می گردد و به دلیل فعالیت های سیاسی دردوران اختناق به نوعی از کار برکنار شد یاد کرد.
علی سبحانی فر افزود : در اوایل انقلاب اسلامی با سرودن اشعار حماسی و انقلابی از جمله شعر « این بانگ آزادی و خمینی ای امام» شور و هیجان خاصی را در میان مردم ایجاد کرد .
پیگیری ثبت 22 خرداد ماه به نام استاد سبزواری
 وی در خصوص ثبت 22 خرداد ماه به نام استاد سبزواری در تقویم رسمی کشور، تصریح کرد: این موضوع در دست پیگیری است و امیدواریم با همکاری دیگر مسئولان این مطالبه اهالی فرهنگ و هنر محقق شود .
درادامه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار نیز با بیان این که نام گذاری یک روز در تقویم رسمی کشور به یاد استاد سبزواری یکی از مطالبات اهالی فرهنگ و هنر است، افزود: به پیشنهاد این اداره و مصوبه شورای فرهنگ عمومی سبزوار و استان، طرح توجیهی ثبت روز 22 خرداد همزمان با سالروز درگذشت استاد حمید سبزواری به عنوان روز شعر انقلاب به شورای فرهنگ عمومی کشور ارسال شده است.
فرزند ارشد حمید سبزواری نیز ضمن بیان خاطراتی از مرحوم سبزواری ، با اظهار اینکه انجام کار برای انقلاب و برای خدا با خلوص نیت باعث شد پدرم به عنوان پدر شعر انقلاب نام بگیرد، گفت: پدرم رابطه نزدیکی با رهبری داشتند و این دوستی و اظهار محبت نسبت به ایشان از طرف رهبر معظم انقلاب نیز ویژه بود.
وی همچنین اظهار کرد : کار برای اعتقاد و مصصم بودن در این کار در آثار و اشعار پدرم کاملا مشخص است و پدرم برای مادیات هیچ وقت شعر نگفت .
درادامه فرزند کوچکتراستاد نیز با قرائت ابیاتی ازسروده های مرحوم استاد سبزواری به بیان شخصیت و آثار این هنرمند انقلابی پرداخت .
ازحاشیه های این مراسم پخش کلیپ هایی ازاستاد سبزواری و اجرای سرود توسط هنرمندان نوجوان سبزوار و نواختن مارش عزابه احترام استاد سبزواری توسط هنرمندان شهرستان به سرپرستی هنرمند ارزشمند هادی درقدمی می توان اشاره کرد .
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها