دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰
بزرگ‌ترین جنگ تاریخ ایران باستان در «فروزش» توصیف شد

شماره ششم از فصلنامه ایران‌پژوهی «فروزش» به تاریخ و فرهنگ کرمانشاه اختصاص دارد. این فصلنامه همچنین بزرگ‌ترین جنگ تاریخ ایران باستان را برپایه سنگ‌نگاره بیستون توصیف کرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ششمین شماره فصلنامه ایران‌پژوهی «فروزش» ویژه‌نامه شهر تاریخی و مهم کرمانشاه منتشر شد.

«شرحی بر بزرگ‌ترین جنگ تاریخ باستان (سنگ‌نگاره بیستون)» نوشته شروین وکیلی، «نقش احزاب دوران انقلاب مشروطیت در سازماندهی مهاجرت و ایجاد كمیته دفاع ملی» به‌قلم حسن اصغری، «رستخیز کرمانشاه (تاریخچه یکی از روزنامه‌های مهم ملی در دوران جنگ جهانی اول)» اثر کاوه بیات و «اوضاع کرمانشاه در دوران پهلوی » به‌همت زاگرس زند برخی از مطالب این شماره هستند.

«عشایر در جنگ»، «زبان فارسی کرمانشاهی» نوشته میرجلال‌الدین کزازی، «چگونه بیستون دوباره جهانی شد» خاطرات ملیحه مهدی‌آبادی، بنیانگذار پایگاه میراث فرهنگی بیستون و «تاق بستان؛ در آستانه جهانی شدن» به‌قلم مارال غلامی از دیگر مقاله‌های این شماره به‌شمار می‌آیند.

در «فروزش» این شماره، همچنین سه نوشتار درباره موسیقی روز کرمانشاه با گفت‌وگوهایی از بهزاد خالوندی نیز منتشر شده است. «مروری بر چهار دهه موسیقی فارسی کرمانشاهی»، «کردی کرمانشاهی بخت چندانی برای ماندگاری ندارد» در گفت‌وگو با حسین صفامنش و «رپ کردی با عطر و بوی کرمانشاهی» در گفت‌وگو با عباس ویسی در این شماره آمده‌اند.

«ایران در گذشت روزگاران» نوشته جلال خالقی‌مطلق، «اسطوره آرش» به‌قلم داریوش احمدی، «نقش دارالفنون در جنبش مشروطه» اثر محمد بقایی‌ماکان، «دیباچه‌ای بر تاریخ جنگ ایران و عراق» به‌همت احمد عبدالحسینیان، «زبان فارسی؛ زبان جهان دانش» نوشته فریدون جنیدی و «زبان‌ها و گویش‌های ایرانی را دریابیم» به قلم سروش شهبازی مطالب پایانی این شماره‌ را تشکیل می‌دهند.

شماره ششم از فصلنامه ایران‌پژوهی «فروزش» در 120 صفحه و بهای 6 هزار تومان در اختیار علاقه‌مندان تاریخ و فرهنگ ایران قرار گرفته است._

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها