پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
فلسفه زبان قاره‌ای و فرهنگی بازهم خواندنی شد

کتاب «فلسفه زبان قاره‌ای و فرهنگی»(تاملی تطبیقی در آرا ویتگنشتاین و گادامر در باب زبان) به‌تازگی دومین چاپ خود را از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تجربه کرده است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، محور اصلی این کتاب که به قلم محمد رعایت جهرمی نوشته شده، امکان‌سنجی تطبیق اندیشه‌های ویتگنشتاین در دوره و گادامر در باب زبان است. در واقع، تاکید بر محوری بودن اندیشه‌های ویتگنشتاین در دوره دوم با تفکر گادامر به‌صورتی تطبیقی در این کتاب بررسی شده است.

البته به دلیل درون مایه‌های خاص اندیشه‌های ویتگنشتاین در دوره دوم تفکرش برای تقریب با رویه گادامری، به‌ویژه در بخش بررسی نقاط همگرایی فکری ویتگنشتاین و گادامر در حوزه زبان، رویه تطبیقی در این کتاب بر اساس تفکر گادامر بر مبنای اندیشه ویتگنشتاین در دوره دوم تفکرش شکل گرفته است. بنابراین، در این اثر جز مواردی که به اندیشه‌های ویتگنشتاین در دوره اول تفکرش تصریح شده است، هدف از ویتگنشتاین در مقام تطبیق با گادامر در دو حوزه نقاط هم‌گرا و واگرا و نیز فلسفه زبان فرهنگی و ‌اندیشه‌های او دوره دوم تفکرش است.

این کتاب از شش فصل با عنوان‌های فلسفه‌های تحلیلی و قاره‌ای،‌ ویتگنشتاین اول و دوم،‌ گادامر،‌ ویتگنشتاین و گادامر(نقاط هم‌گرا)،‌ ویتگنشتاین و گادامر(نقاط واگرا)، نتیجه‌گیری و پیوست تشکیل شده است.

پروژه تحقیق این کتاب سه سال به ‌طول انجامید و حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا قائمی‌نیا،‌ دکتر عبدالله نصری و دکتر قاسم پورحسن ارزیابان علمی این اثر بودند.

چاپ دوم کتاب فلسفه زبان‌قاره‌ای و فرهنگی(تاملی تطبیقی در آرا ویتگنشتاین و گادامر در باب زبان) نوشته محمد رعایت جهرمی با شمارگان هزار نسخه و به قیمت 90 هزار ریال به‌تازگی از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط