جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۶
رقابت ناشران مهم دنیا برای به دست آوردن حق نشر کتابی از نویسنده کتاب‌اولی

نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت در حال برگزاری است و ناشران و متخصصین صنعت نشر در حال خرید و فروش حق معنوی آثار هستند. در این میان رقابت ناشران برای به دست آوردن اثری از یک نویسنده کتاب‌اولی در روز گذشته توجه‌ زیادی را به خود جلب کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از گاردین، کتابِ اول یک نویسنده موجب شگفتی ناشران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت شد و ده ناشر بزرگ دنیا برای به دست آوردن کتابی که با «الینور اولیفانت کاملاً خوب است» مقایسه می‌شود با هم رقابت کردند.
 
اولین داستان بث مورری، تهیه‌کننده تلویزیون تحت عنوان «داستان عاشقانه میسی کارمایکل» به عنوان یکی از بهترین نمونه‌های جنبش «ادبیات امیدوار کننده» است که اخیراً شکل گرفته و بسیار مورد توجه بوده است. «ادبیات امیدوار کننده» به آثاری اطلاق می‌شود که تلاش می‌کنند محبت و مهربانی را در میان جامعه رواج دهند.
 
در میان ده ناشری که برای به دست آوردن حق انتشار با هم رقابت می‌کردند قرار شد هارپر کالینز داستان زنی را که همسرش را از دست می‌دهد، دخترش با او قهر است، و با انتخاب یک سگ به عنوان همراه زندگی‌اش شادی را به زندگی خود بازمی‌گرداند، منتشر کند.
 
خانم موری سه روز در هفته در تلویزیون آر دی اف، که مهم‌ترین تیم تهیه‌کنندگی برنامه‌های تلویزیونی در بریتانیا را دارد، کار می‌کند و این داستان را طی مرخصی زایمانش در سال 2016 نوشته است. موری در این باره می‌گیود: «همسرم به من پیشنهاد کرد که پسرم را دو روز در هفته به مهدکودک ببرم تا بتوانم کتابم را به اتمام برسانم. نوشتن این کتاب سه ماه طول کشید. از نوشتن این کتاب بیشتر از هر چیزی دیگری در زندگی‌ام لذت بردم.
پس از حضور در سالی که پر از اتفاقات بد مانند مرگ بسیاری از هنرمندان، برگزیت، و البته ترامپ بود دوست داشتم کتابی بنویسم که مردم با خواندنش اشک شوق بریزند. احساس کردم مردم نیاز به تصفیه روح خود دارند. همه دوست دارند بدانند که در آینده اتفاقات خوبی رخ خواهد داد. در حال حاضر همه ما در دنیا در شرایط بدی هستیم و خواندن کتابی که در لحظه ما را شاد کند اتفاق خوبی است.»
 
مارتا اَشبی، نماینده انتشارات هارپر کولینز گفت خوانندگان دوست دارند داستان‌هایی بخوانند که امیدوارشان کند. کتاب‌هایی که به خواننده یادآوری کنند اوضاع آن اندازه که فکر می‌کنند بد نیست. ادبیات امیدوارکننده در سال جاری زیاد است و این اتفاق خوبی است. آثار دیگری چون «پنج قدم تا شادمانی» نوشته اِلا دیویس و «پروژه اعتبار» نوشته کلیر پُللی نیز گزینه‌های خوبی هستند. شرایط دنیا اینقدر بد است که مردم دوست دارند خواننده اتفاقات خوب باشند.»
 
رقابت‌ها بر سر خرید حق انتشار کتاب‌ها ادامه دارد و قرارداد اثر غیرداستانی «سه زن» نوشته لیسا تادئو نویسنده آمریکایی رکورددار بالاترین قرارداد مالی است. زندگینامه لیسا تادئو در کتاب «سه زن» روایت شده است. نویسنده آمریکایی در کتابش نشان می‌دهد چگونه با زندگی در کنار سه زن اطلاعات زیادی درباره عشق آموخته است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۱
    ما فکر کردیم فقط در این ایران ماست که ادبیات افتاده دست ژورنالیست ها و دارند از بینش می برند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها